Om Hotfrog

Hotfrog begyndte 2005 som idé mellem tre personer, og har vokset gennem eksperimenter og udholdenhed. I dag er Hotfrog i 38 lande og hjælper 69 millioner virksomheder med at nå nye kunder.

Det er et sted for dig, den lille virksomhedsejer, til at fortælle verden hvad du gør anderledes.

En Hotfrog-profil er et værktøj for dig at skabe efterspørgsel efter din forretning. Det hjælper dig med at formidle præcis hvad som skiller sig ud med dine produkter og tjenester, tilføje billeder, oprette kuponer og sætte din virksomheds unikke holdning og personlighed foran folk der søger online. Så hvis du mener at service bør være mere end blot at levere noget til tiden, vil Hotfrog gøre at du står ud til potentielle kunder.

Folk søger på nettet efter alle former af produkter og tjenester hver dag. De nøgleord du vælger til din profil er matchede til søgetermerne potentielle kunder taster ind i forskellige søgemaskiner. Din virksomhed bliver rangeret højere på grund af Hotfrogs teknologi, som hjælper dig at få dine unikke nøgleord fundet af søgemaskiner.

Hotfrogs enkle rapporteringsværktøjer viser aktivitet på din profil, understreger dine mest succesfulde nøgleord og hjælper dig med at tilføje lignende ord - intelligente værktøjer, designet til at få dig foran mere søgende.

Hvis du er ved roret i din egen virksomhed, kan Hotfrog tilslutte dig med de rigtige kunder ved at sætte din profil i online søgningsresultater. Tag et kig her nedenfor på muligheder for små virksomheder som er blevet skabt i den seneste måned.

  • Flere end 10 virksomheder tilføjet per dag
  • Virker i 38 lande verden over
  • 163 738 sidvisninger per måned
  • 119 491 unikke brugere per måned

Hotfrog ejes af by Hotfrog Group Pty Ltd og virker fra Sydney, Australien.

For mere information om hvordan du kan profilere din virksomhed eller andre forespørgsler, se Hyppeligt stillede spørgsmål.

eller kun Tilføj din virksomhed nu.