Kreativ Zone

Skriv ud

Er oplysningerne om Kreativ Zone fejl eller du har brug for at tilføje flere detaljer? Opdater din Hotfrog profil i dag.

Kontaktoplysninger Are these details correct?

Adresse: søllerupvej 19, 4681 herfølge,
Tlf: 31 18 26 57
http://www.kreativzone.dk
E-mail

Om Kreativ Zone

Kreativ Zone er en grafisk virksomhed, der skaber designløsninger i tæt samarbejde med kunden, så resultatet afspejler netop den enkelte kundes stil og behov.

Det grafiske produkt skal formidle det budskab og de signaler, der sendes ud til målgruppen. Vi hjælper med alt fra ideudvikling, design og til det færdige resultat.

Har dit firma behov for en grafisk sparringspartner, men har hverken behov eller råd til et stort bureau, er Kreativ Zone lige det firma der kan hjælpe dig.

Ingen opgaver er for store eller små.

Kort

Produkter & tjenester

Grafisk design

28-01-2010

Har dit firma behov for en grafisk sparringspartner, men har hverken behov eller råd til et stort bureau, er Kreativ Zone lige det firma der kan hjælpe dig. Ingen opgaver er for store eller små. Læs mereEr Kreativ Zone  søllerupvej 19, herfølge 4681 din virksomhed? Tage kontrol og udvide dine kundekontakter ved at tilføje je mere indhold, billeder og informationer om din virksomhed.

Vi har mere Branding tjenester / produkter  herfølge på Hotfrog Danmark . Du kan udvide din søgning herfølge Branding ved at vælge placering, søgeord eller service.

Small Business Hub

Tips, ideer og råd for din virksomhed

Vis Small Business Hub

[387552]