Crocca Brugskunst

Udskriv

Is Crocca Brugskunst incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Kontaktoplysninger Are these details correct?

Adresse: Münstervej 31 , 5500 Middelfart, Fyn & Sydfynske Øer

E-mail

Om Crocca Brugskunst

Crocca Brugskunst tilbyder en kombination af at være en fysisk forretning, hvor der er mulighed for at køb brugskunst og friske fine buketter primær i lav tæt buketstil, hjælp til højtidens dekorationer, samt hjælp med dine blomster til dine fester, og det at være en webshop med et godt bud på brugskunst med kant. I min forretning/webshop finder du ikke de store kendte brands, men du finder unika brugskunst som håndlavet keramik og lysestager fremstillet af f.eks. stoleben og bygningsdele fra det gamle Indonesien. Ligeledes finder du et bredt udvalg af lanterner i forskellige stilarter, så der også er noget som passer ind hos dig. Jeg håber du har lyst til at kigge forbi min webshop https://crocca.dk som har åbent 24/7 eller min fysiske forretning i Strib som har åbent fredag fra kl. 16-18.00 og lørdag fra kl. 10 - 13.00.

Kort

Other services near Middelfart Fyn & Sydfynske Øer

Er Crocca Brugskunst  Münstervej 31, Middelfart Fyn & Sydfynske Øer 5500 din virksomhed? Tage kontrol og udvide dine kundekontakter ved at tilføje je mere indhold, billeder og informationer om din virksomhed.

We have more Brugskunst services  Middelfart Fyn & Sydfynske Øer available on Hotfrog Danmark. You can update your search for Middelfart Brugskunst by location, keyword or service options.

Flere virksomheder i Middelfart Fyn & Sydfynske Øer, 5500, Danmark

Small Business Hub

Tips, ideer og råd for din virksomhed

Vis Small Business Hub

[1597118]