Din Leverandør

Udskriv

Is Din Leverandør incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Kontaktoplysninger Are these details correct?

Adresse: Kallerupvej 41 D , 2640 Hedehusene, Hovedstadsområdet
Webside ikke opgivet
E-mail

Om Din Leverandør

NewAlps Kildevanden er direkte aftappet fra bjergkilden ved Hisar Su i Istanbul Tyrkiet. Aftapningen sker med de mest moderne maskiner og der gøres meget ud af at sætte en høj standard for kvaliteten. NewAlps Kildevanden er ISO-certificeret samt myndighedsgodkendt og underlagt myndighedernes kontrol. Dette giver dig tryghed for at kvaliteten er helt i top, efter de højeste standarder. Bjergkilden Hisar Su er en af de meget få bjergkilder, som efterhånden er tilbage. De fleste bjergkilder der findes, er nu udtørret for vand. Vandet fra bjergkilder er kendetegnet ved at det smager helt unikt og vandet fra Hisar Su kilden har en pH værdi på 6,41, hvilket gør smagen af det blide vand, dejlig mild og blød.

Kort

Åbningstider

Man, Tor - Fre
-
Tir - Ons
Open 24 Hours
Lør - Søn
-

Vi holder åbent på helligdage.

Betalingsmuligheder

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Kontant, Faktura, PayPal, Check, Andet, Other

Produkter & tjenester

Newalps kildevand

10-03-2010

Vandet fra bjergkilder er kendetegnet ved at det smager helt unikt og vandet fra Hisar Su kilden har en pH værdi på 6,41, hvilket gør smagen af det blide vand, dejlig mild og blød.Other services near Hedehusene Hovedstadsområdet

Er Din Leverandør  Kallerupvej 41 D, Hedehusene Hovedstadsområdet 2640 din virksomhed? Tage kontrol og udvide dine kundekontakter ved at tilføje je mere indhold, billeder og informationer om din virksomhed.

We have more Diskotek services  Hedehusene Hovedstadsområdet available on Hotfrog Danmark. You can update your search for Hedehusene Diskotek by location, keyword or service options.

Flere virksomheder i Hedehusene Hovedstadsområdet, 2640, Danmark

Small Business Hub

Tips, ideer og råd for din virksomhed

Vis Small Business Hub

[440517]