Maling & Vedligeholdelse

Af: Cardea ApS  07-11-2016
Nøgleord: Maling, Håndværk, Gulvslibning

Vores afdeling for Maling & Vedligeholdelse udfører alt fra små malereparationer, facademaling, intern vedligeholdelse og til renovation af hele boliger.

Nøgleord: anti-graffiti behandlinger, facademaling, Flyttelejligheder, Gulvslibning, Håndværk, hedvandsafrensning, malereparation, Maling, murerreparationer, terrazzo slibning, terrazzorengøring,

Andre produkter og tjenester fra Cardea ApS

Erhvervsrengøring fra Cardea ApS thumbnail
07-11-2016

Erhvervsrengøring

Kontorrengøring - Stabil og regelmæssig rengøring. Rengøring efter håndværkere - Vi udfører grundig rengøring efter håndværkere.


07-11-2016

Glatførebekæmpelse & Snerydning

Vi rykker ud tidligt og sikrer, at vores kunder kan færdes sikkert og trygt, selvom vinteren viser tænder.


Gartner & Grøn Service fra Cardea ApS thumbnail
07-11-2016

Gartner & Grøn Service

Vi sørger for at jeres grønne områder bliver vedligeholdt nøjagtigt som I ønsker det, alt efter budget og generelle forventninger om resultatet. Vi holder alt fra mindre haveanlæg og gårde til parker. Vi vedligeholder offentlige institutioner med f.eks. regelmæssig græsklipning, beskæring af træer og buske, nyplantninger og meget mere.


Trappevask & vicevært service fra Cardea ApS thumbnail
07-11-2016

Trappevask & vicevært service

Facility Services for det 21. århundrede: - Vi udfører vores arbejde på et højt niveau, fagligt, økologisk, etisk og kommercielt. - Vi holder vores aftaler. - Vi skræddersyr løsninger til kundens behov. - Vi prisfastsætter vores ydelser til en fair og gennemskuelig pris. - Vores ansatte tager ansvar og har frihed til at løse opgaver ordentligt.