Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering fra 1437.dk reklamebureau + webdesign

Af: 1437.dk reklamebureau + webdesign  03-03-2016
Nøgleord: online markedsføring, Søgemaskine Optimering, Website Design

Flere besøgende på din website med SEO Ønsker du flere besøgende på din website, skal du ind i maven på den. Eller rettere ind i administrationen. Du skal SEO-optimere den. Det er en spændende opgave. Skal det gøres seriøst, skal der god erfaring til. Lykkes det, vil du komme længere frem i søgninger, læs Google. Mange der søger har ikke tålmodighed. Mange kommer ikke længere end til side 2 eller 3, når de har søgt. Så går man videre. Finder man ikke noget, søges der igen, denne gang lidt anderledes. Man mister hurtigt troen på en virksomhed, der ikke har gjort sig ordentlig søgbar. Sådan har mange det, måske handler man instiktivt, uden at tænke meget over det. Og det er helt sikkert uretfærdigt. Men fakta alligevel. Forleden fik vi til opgave at søgemaskineoptimere en virksomhed, som var markedsleder inden for deres område. På deres store varegrupper kom de ikke frem i søgninger. Hvor mange kunder og muligheder de mistet ved man ikke. Det er en svær størrelse at sætte tal og penge på mistet opportunity, men enhver, der arbejder med salg, ved, at det kan være småpenge eller millioner. Det, man også ved, er, at man ikke fik muligheden. For en lille investering kan det ændres.

Nøgleord: Googleoptimering, online markedsføring, Reklame & Marketing, search engine, Søgemaskine Optimering, web development, Web Udvikling, Website Design

Kontakt 1437.dk reklamebureau + webdesign

E-mail

Print denne side

Del

Andre produkter og tjenester fra 1437.dk reklamebureau + webdesign

Gør Det Selv Markedsføring fra 1437.dk reklamebureau + webdesign thumbnail
03-03-2016

Gør Det Selv Markedsføring

Gør-Det-Selv-Markedsføring er ligesom en livline. For selv dine bedste medarbejdere kan køre fast og trænge til et fagligt indspark eller klare svar for at komme videre. Så træder vi til med problemløsning, hotline eller andre former for assistance.


Webdesign fra 1437.dk reklamebureau + webdesign thumbnail
03-03-2016

Webdesign

1437.dk er et netværksbaseret design- og kom­mu­nika­tions­bureau, hvor vi brænder for at skabe unikke og løn­som­me løs­ninger inden for business-to-business. Vi kan hjælpe dig med at udvikle dine varemærker og kommunikationsstrategier, så vi sammen skaber et solidt fundament for din markedsføring. Et fundament, der bygger på en langsigtet strategi, nogle klare mål og en fordomsfri tilgang til eksekveringen.