Klinik for hud- og sundhedspleje v Mille Marie Mouritsen

Klinik for hud- og sundhedspleje v Mille Marie Mouritsen fra mimamo

Af: mimamo  24-10-2009
Nøgleord: BHRT, hud & hormoner, NHT vejledning,

Kosmetolog Mille Marie Mouritsen, indehaver af klinik mimamo.

I 2009 er jeg uddannet som kosmetolog fra Kosmetologskolen CIDESCO i København og startede klinik mimamo den 1. september 2009. Jeg blev uddannet zoneterapeut i 1996 hos Ove Bonnesen. Denne uddannelse er blevet suppleret med flere kurser inden for alternativ behandling og personlig udvikling. Sideløbende med at behandle klienter var jeg i de følgende 10 år også underviser/instruktør og uddannelseskoordinator i Novia og Serviseair i Københavns Lufthavn.

Min interesse for hudpleje har afsæt i, at jeg igennem de seneste 30 år selv har haft mange hudproblemer. Det var først, da jeg kom i hænderne på en dygtig kosmetolog, at der skete mærkbare forbedringer. Jeg ved derfor, hvor vigtigt det er som klient at blive mødt i øjenhøjde og få en professionel behandling og rådgivning. Jeg ved også, hvor vigtigt det er at se hudproblemer som en helhedsbetragtning og have nogle redskaber, der går ud over selve kosmetologien. I mange tilfælde er huden bare en sladrehank, der fortæller, at noget er ude af balance i kroppen eller i psyken.

Klinik mimamo:
Med udgangspunkt i ovennævnte åbnede jeg klinik mimamo. En hudplejeklinik med fokus på den resultatorienterede hudpleje og hvor behandling altid er suppleret af rådgivning og vejledning.
Sammen med et meget effektivt hudplejeprodukt arbejder jeg i klinikken ikke blot med afrensning af huden, men også med udrensning via zoneterapi, massage, akupressur og øreakupunktur. Det giver klienten mulighed for at hele både inde- og udefra.

For at opnå en afslappet ansigtsmuskulatur, der både er vigtig for en naturlig mimik og i forebyggelsen af rynker, tilbyder jeg i klinik mimamo også nakke- hals- og ansigtsmassage med brug af ansigtszoneterapi og akupressur.

I klinikken, hvor jeg behandler både unge og ældre, mænd og kvinder, tilbyder jeg i øvrigt: · Hvis du vil vide mere eller booke en tid, så ring på 27 37 12 12

På glædeligt gensyn Mille Marie Mouritsen

Nøgleord: BHRT, hud & hormoner, NHT vejledning,