Tinnitusklinikken Philip Anthony Sibelle

Skriv ud

Er oplysningerne om Tinnitusklinikken Philip Anthony Sibelle fejl eller du har brug for at tilføje flere detaljer? Opdater din Hotfrog profil i dag.

Kontaktoplysninger Are these details correct?

Adresse: Strandvejen 153,1 , 2900 Hellerup, Hovedstadsområdet
  • Main: 33771020
http://www.tinnitusklinikken.com
E-mail

Om Tinnitusklinikken Philip Anthony Sibelle

Tinnitusklinikken er en psykologpraksis med speciale i tinnitus.Tinnitusklinikken tilbyder psykologisk rådgivning og behandling af mennesker, som i deres dagligdag oplever, at tinnitus eller andre problemstillinger, der kan henføres til hørelse og lyd, fylder for meget i tankerne.

Det er ofte ganske almindelige menneskelige problemer, der kan få de fysiske symptomer til at fylde for meget i tankerne. Det fysiske symptom bliver en umiddelbar logisk forklaring på en aktuel svær situation.Tinnitusklinikken har mange års klinisk erfaring i arbejdet med sådanne problemstillinger.

Kort

Other services near Hellerup Hovedstadsområdet

Er Tinnitusklinikken Philip Anthony Sibelle  Strandvejen 153,1, Hellerup Hovedstadsområdet 2900 din virksomhed? Tage kontrol og udvide dine kundekontakter ved at tilføje je mere indhold, billeder og informationer om din virksomhed.

We have more Alderdomshjem services  Hellerup Hovedstadsområdet available on Hotfrog Danmark. You can update your search for Hellerup Alderdomshjem by location, keyword or service options.

Flere virksomheder i Hellerup Hovedstadsområdet, 2900, Danmark

Small Business Hub

Tips, ideer og råd for din virksomhed

Vis Small Business Hub

[193786]