Helm

Udskriv

Is Helm incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Kontaktoplysninger Are these details correct?

Adresse: Nørregade 31 , 7500 Holstebro, Midtjylland

E-mail

Om Helm

Helm.nu har et af Danmarks største udvalg af lædervarer. Herunder især tasker - Sortimentet er fyldt op med bl.a. computertasker, bæltetasker og rygsække, sportstasker, weekendtasker og rejsetasker,arbejdstasker, skoletasker, toilettasker til mænd, toilettasker til damer.

Helm kan dog tilbyde meget mere end bare tasker. Firmaet er også specialister i kufferter, hvor udvalget er enormt. Der er noget for alles smag og i alle prisklasse. Der er både billige kufferter, dyre kufferter, kufferter til børn, kabinekufferter, hård kufferter, bløde kufferter såvel som store og små kufferter.

Det store udvalg stopper dog ikke her. Helm udbyder også handsker og luffer paraplyer, penalhuse, punge, indkøbsvogne og alt muligt andet til opbevaring af dine ting på rejser, til hverdag og fest.

Firmaet har mere end 200 års erfaring fra lædervarebranchen. Det startede alt sammen i det herrens år 1812, i Holstebro. Lige siden den dag er familiens traditioner båret videre og firmaet drives stadig af familien Helm. Deres mere end 200 års erfaring er din garanti for kvalitet. Vi ved om nogen hvad de bedste mærker på markedet er.

Hos Helm tager vi os også godt af vores kunder og stræber altid efter at give fantastisk kundeservice. Det synes vi selv, at vores Trustpilot score på 9,7 er et godt bevis på. Du kan bytte dine varer i en af vores 12 butikker i Jylland, eller i en af de 26 butikker vi har byttesamarbejde. De er spredt rundt i hele landet.

Kort

Produkter & tjenester

Tasker, kufferter, handsker, rygsække, skoletasker m.m.

17-01-2017

Find Danmarks største udvalg af tasker online på Helm.nu eller i en af vores 12 fysiske butikker i Jylland.Er Helm  Nørregade 31, Holstebro Midtjylland 7500 din virksomhed? Tage kontrol og udvide dine kundekontakter ved at tilføje je mere indhold, billeder og informationer om din virksomhed.

We have more Webshop services  Holstebro Midtjylland available on Hotfrog Danmark. You can update your search for Holstebro Webshop by location, keyword or service options.

Flere virksomheder i Holstebro Midtjylland, 7500, Danmark

Small Business Hub

Tips, ideer og råd for din virksomhed

Vis Small Business Hub

[1597744]