Egeris Helse Center

Udskriv

Is Egeris Helse Center incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Kontaktoplysninger Are these details correct?

Adresse: Brårupvej 73 , 7800 Skive, Midtjylland

E-mail

Om Egeris Helse Center

Egeris Helse Center er en klinik med alternativ behandling. Egeris Helse Center tilbyder zoneterapi, akupunktur, fodpleje, kranio sakral terapi, stolemassage, fodpleje og fysiurgisk massage. På Egeris Helse Center er der tilknyttet 4 veluddannede behandlere som har klinikfællesskab.
Pigerne på Egeris Helse Center arbejder tværfagligt, så klienterne altid kan regne med den bedste behandling. Klinikken begyndte i 1990 i et lille lokale og i 1999 flyttede den til den store og indbydende klinik på Brårupvej i Skive.
Egeris Helse Center har stor ekspertise i firmabehandlinger. Der er tilknyttet både store og små virksomheder hvor klinikkens medarbejdere gør deres bedste for at nedsætte sygefraværet og samtidig få medarbejderne til at føle sig værdsat og forkælede og yde mere for deres arbejdsplads.

Kort

Produkter & tjenester

Fodpleje - zoneterapi - akupunktur - massage - kranio sakral terapi - stolemassage

09-08-2009

4 veluddannede behandlere står klar til at forkæle dig med fodbehandling, fysiurgisk massage herunder også massage af gravide på voresEr Egeris Helse Center  Brårupvej 73, Skive Midtjylland 7800 din virksomhed? Tage kontrol og udvide dine kundekontakter ved at tilføje je mere indhold, billeder og informationer om din virksomhed.

We have more Plejehjem services  Skive Midtjylland available on Hotfrog Danmark. You can update your search for Skive Plejehjem by location, keyword or service options.

Flere virksomheder i Skive Midtjylland, 7800, Danmark

Small Business Hub

Tips, ideer og råd for din virksomhed

Vis Small Business Hub

[335007]