Care4nature V/hans Wernberg

Udskriv

Is Care4nature V/hans Wernberg incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Kontaktoplysninger Are these details correct?

Adresse: Rødhøjgårdsvej 84 , 2630 TAASTRUP, Midtjylland
Webside ikke opgivet
E-mail-adresse - ikke angivet

Om Care4nature V/hans Wernberg

Care4Nature blev grundlagt i 2008 ud fra et stærkt ønske om at forbedre tilstanden i den danske natur og højne naturkvaliteten. Dette bidrager vi til gennem ekspertviden indenfor fire hovedområder: bekæmpelse af Invasive arter, Naturpleje, Registrering af natur og Kursus.

Det er vores overbevisning, at den danske naturkvalitet kan forbedres i høj grad gennem effektive og videnbaserede indsatser. Alt for mange steder er indsatsen på naturområdet utilstrækkelig pga. ineffektive eller fejlagtige metoder. Vi tilbyder komplette løsninger, som gavner naturens mangfoldighed samtidig med at de er resultatorienterede og langsigtede, og dermed også økonomisk effektive. Vi påtager os både opgaver i form af hjælp til planlægning af naturindsatser, kurser i effektivisering af bekæmpelse, pleje og registrering samt komplette løsninger, skræddersyet til den enkelte opgave.


Kort

Er Care4nature V/hans Wernberg  Rødhøjgårdsvej 84, TAASTRUP Midtjylland 2630 din virksomhed? Tage kontrol og udvide dine kundekontakter ved at tilføje je mere indhold, billeder og informationer om din virksomhed.

We have more Reklamebureau services  TAASTRUP Midtjylland available on Hotfrog Danmark. You can update your search for TAASTRUP Reklamebureau by location, keyword or service options.

Flere virksomheder i TAASTRUP Midtjylland, 2630, Danmark

Small Business Hub

Tips, ideer og råd for din virksomhed

Vis Small Business Hub

[624473]