Villamin.dk

Udskriv

Is Villamin.dk incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Kontaktoplysninger Are these details correct?

Adresse: Nørholmsvej 147C , 9000 Aalborg, Nordjylland

E-mail

Om Villamin.dk

Villamin.dk er en virksomhed med webshop og showroom, der forhandler krukker, havekrukker, vaser, interiør, luksus og anden brugskunst. Du finder vores store udstilling af krukker og haekrukker samt anden lækker brugskunst i Aalborg i store lyse lokaler.

Her finder du brugskunst af kvalitet i særklasse. Alle vores krukker er specialfremstillede og har fokus på design og funktionalitet. Hos Villamin.dk finder du krukker i alle størrelser og former. Vi har krukker og havekrukker i alle prisklasser og har alt fra keramik krukker, til terrazzokrukker og glasfiber krukker til plastikkrukker og plantekasser.

Vi har frostsikre krukker og havekrukker. Du finder desuden havekrukker i UV resistent materiale med en specialbehandlet overflade, der holder krukkerne flotte sæson efter sæson.

Villamin.dk er desuden leveringsdygtig i anden luksus til dit hjem og din bolig i form af bioethanol pejse, SACKit sækkestole til hele familien, lækre miljørigtige hængestole ti

Kort

Other services near Aalborg Nordjylland

Er Villamin.dk  Nørholmsvej 147C, Aalborg Nordjylland 9000 din virksomhed? Tage kontrol og udvide dine kundekontakter ved at tilføje je mere indhold, billeder og informationer om din virksomhed.

We have more Brugskunst services  Aalborg Nordjylland available on Hotfrog Danmark. You can update your search for Aalborg Brugskunst by location, keyword or service options.

Flere virksomheder i Aalborg Nordjylland, 9000, Danmark

Small Business Hub

Tips, ideer og råd for din virksomhed

Vis Small Business Hub

[718782]