Privatklinik Hørsholm I/S

Udskriv

Is Privatklinik Hørsholm I/S incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Kontaktoplysninger Are these details correct?

Adresse: Usserød Kongevej 93 Privatklinik Hørsholm I/S Privatklinik Hørsholm I/S, 2970 Hørsholm, Nordsjælland

E-mail

Om Privatklinik Hørsholm I/S

Privatklinik Hørsholm er som angivet en privatklinik med adresse i Hørsholm. Virksomheden er startet af øjenspecialisterne Henrik Bom Olesen samt Stefan Klauber, der i dag praktiserer specialbehandlinger til øjet med omhu for patienten.

I bund og grund er vores klinik kendetegnet ved høj faglighed og små ventelister. I udgangspunktet er der ikke ventetid på en øjenbehandling. Derfor er privatklinikken vores patienters foretrukne tilbud til offentlighedens behandlingstilbud.
Vi stræber altid efter at tilbyde patienter en uovertruffen service. Vi gør et besøg til en god oplevelse ved at have små ventelister samt en nærværende service, hvor du kan ringe til os på vores døgntelefon, der står til rådighed 24 timer i døgnet.

Bestil tid til din øjenlægebetjening ved at ringe til os på tlf. 31 51 23 33 og på vores website. Der er gratis parkering ved Privatklinik Hørsholm og offentlig transport til døren.

Privatklinik Hørsholm I/S
Usserød Kongevej 93
Hørsholm, 2970
31512333

Er Privatklinik Hørsholm I/S  Usserød Kongevej 93 Privatklinik Hørsholm I/S Privatklinik Hørsholm I/S, Hørsholm Nordsjælland 2970 din virksomhed? Tage kontrol og udvide dine kundekontakter ved at tilføje je mere indhold, billeder og informationer om din virksomhed.

We have more hørsholm services  Hørsholm Nordsjælland available on Hotfrog Danmark. You can update your search for Hørsholm hørsholm by location, keyword or service options.

Flere virksomheder i Hørsholm Nordsjælland, 2970, Danmark

Small Business Hub

Tips, ideer og råd for din virksomhed

Vis Small Business Hub

[1597745]