Jacob Haugaard - Underholdning

Jacob Haugaard - Underholdning fra bookinghuset.dk

Af: bookinghuset.dk  22-06-2016
Nøgleord: Foredrag

Jacob Haugaard har en masse erfaring på bagen fra sin tidligere karriere, som han gør flittigt brug af, når han i dag folder sig ud som komiker, musiker, sanger, skuespiller, tekstforfatter og sangskriver. Hans CV indeholder så forskelligartede jobs som sømand, pædagog, murerarbejdsmand, huslærer - og så politiker selvfølgelig. Du var måske selv én af dem, der stemte ham ind i Folketinget i sin tid? Gennembruddet i underholdningsbranchen fik Jacob Haugaard via samarbejdet med Finn Nørbygaard på Lørdagskanalen. Ud af samarbejdet kom f.eks. udtrykket `JA-dak`. De to lavede også film om Jydekompagniet og TV-reklame for Tuborg Squash, og senest har de medvirket i actionfilmen Den Sidste Rejse. Han er populær og kendt af alle - hvem husker ikke mangen en gang, hvor man har moret sig kongeligt over Jacob Haugaards kvikke replikker og practical jokes, hans valgprogram til Folketinget om medvind til cyklisterne, gratis øl og flottere julegaver? Jacob Haugaards repertoire har ingen ende, og til hans show er der altid rig mulighed for at få rørt lattermusklerne og synge med på de geniale musikalske indslag. Ikke til at gå fejl af! Jacob Haugaard optræder til både firmafester og privatfester, hvor der skal være et sjovt indslag og et godt grin.

Nøgleord: Foredrag

Andre produkter og tjenester fra bookinghuset.dk

Birthe Kjær fra bookinghuset.dk thumbnail
22-06-2016

Birthe Kjær

Birthe Kjær turnerer også i 2014 med det store band, ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Ronnie er et kendt ansigt på TV Charlie´s "Fællessang i Mariehaven".


Mick Øgendahl - Stand up komiker fra bookinghuset.dk thumbnail
22-06-2016

Mick Øgendahl - Stand up komiker

Mick Øgendahl er stand-up komiker. Det skal dog ikke tages for bogstaveligt: Mick kan simpelthen ikke holde sig i ro længe nok til bare at stå op og fortælle jokes, nej, han bevæger sig frem og tilbage på scenen konstant og har dermed publikums opmærksomhed fangen hele tiden. Der er fagter, lyde, ord og stemmeimitationer, og han bruger hele toneskalaen, og tager simpelthen hele kroppen i brug for at udtrykke sig. Book her: https://bookinghuset.dk/booking/mickoegendahl#.V2qbvSOLSis