Mick Øgendahl - Stand up komiker

Mick Øgendahl - Stand up komiker fra bookinghuset.dk

Af: bookinghuset.dk  22-06-2016

Mick Øgendahl er stand-up komiker. Det skal dog ikke tages for bogstaveligt: Mick kan simpelthen ikke holde sig i ro længe nok til bare at stå op og fortælle jokes, nej, han bevæger sig frem og tilbage på scenen konstant og har dermed publikums opmærksomhed fangen hele tiden. Der er fagter, lyde, ord og stemmeimitationer, og han bruger hele toneskalaen, og tager simpelthen hele kroppen i brug for at udtrykke sig. Book her: https://bookinghuset.dk/booking/mickoegendahl#.V2qbvSOLSis


Andre produkter og tjenester fra bookinghuset.dk

Jacob Haugaard - Underholdning fra bookinghuset.dk thumbnail
22-06-2016

Jacob Haugaard - Underholdning

Jacob Haugaard har en masse erfaring på bagen fra sin tidligere karriere, som han gør flittigt brug af, når han i dag folder sig ud som komiker, musiker, sanger, skuespiller, tekstforfatter og sangskriver. Hans CV indeholder så forskelligartede jobs som sømand, pædagog, murerarbejdsmand, huslærer - og så politiker selvfølgelig. Du var måske selv én af dem, der stemte ham ind i Folketinget i sin tid?


Birthe Kjær fra bookinghuset.dk thumbnail
22-06-2016

Birthe Kjær

Birthe Kjær turnerer også i 2014 med det store band, ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Ronnie er et kendt ansigt på TV Charlie´s "Fællessang i Mariehaven".