Kar-Mil A/S

Udskriv

Is Kar-Mil A/S incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Kontaktoplysninger Are these details correct?

Adresse: Solvangsvej 3 , 4681 Herfølge, Sjælland/ Lolland / Falster

Ingen telemarketers, tak


E-mail

Om Kar-Mil A/S

Kar-Mil A/S er DK's største sælger af Intermec og Zebra etiketter. Vi har et bredt sortiment, kan vi med vores erfaring, hurtigt finde frem til den bedste løsning og yde super support på toner og etiketter til alle modeller af printere til etiketter. Vi leverer varmeprægefolier til den danske industri.Prægefolier i mange farver, leveres til f.eks. mejerier, slagterier, nærings-, medicinal-, kosmetik-og den grafiske branche. Vi leverer prægefolier tilpasset i det ønskede format og for en del kunder, har vi tillige et et lille lager.Er varen der ikke, så laver vi den. Det er din sikkerhed for effektiv ekspedition. Vi er leverandør af Intermecs folieprodukter og kan ydermere tilbyde thermotransferfolier fra bl.a. Armor, DNP, Calor, Sony, Kurz, NANO og Zebra. Dette brede og varieret produktsortiment i thermofolier, gør at vi har folier til alle applikationer og behov – Vi kan helt sikkert finde den mest effektive løsning til dig!

Kort

Produkter & tjenester

Etiketter

11-03-2014

Vi er en del af løsningen når du har brug for en partner med solid erfaring indenfor etiketter, varmeprægefolier, thermotransferEr Kar-Mil A/S  Solvangsvej 3, Herfølge Sjælland/ Lolland / Falster 4681 din virksomhed? Tage kontrol og udvide dine kundekontakter ved at tilføje je mere indhold, billeder og informationer om din virksomhed.

We have more Reklamebureau services  Herfølge Sjælland/ Lolland / Falster available on Hotfrog Danmark. You can update your search for Herfølge Reklamebureau by location, keyword or service options.

Flere virksomheder i Herfølge Sjælland/ Lolland / Falster, 4681, Danmark

Small Business Hub

Tips, ideer og råd for din virksomhed

Vis Small Business Hub

[22000]